VGA `09
Publicēts 9. decembrī, 2009.
Spēļu industrijā, gluži tā pat kā jebkurā citā izklaides industrijā, ir savas gada balvu pasniegšanas ceremonijas. Tas, kas filmām ir Oskari vai Zelta palmas, tas video spēlēm ir VGA jeb Video Game Awards. Šī gada video spēļu balvu pasniegšanas ceremonija būs skatāma tiešraidē internetā jau pēc divām dienām.

Spēļu industrijas fani, geimeri, žurnālisti un citi video spēļu mīļotāji, tiek aicināti šo sestdien, 12. Decembrī, sasēsties ap datoriem un vērot VGA `09 pasniegšanas ceremoniju tiešraidē, šajā mājaslapā. Neapgraizīts un nesamontēts. Translāciju piedāvā Spike interneta televīzijas lapa.

Taču vēl līdz šova dienai, visi geimeri var doties uz Spike  lapu un balsot par gada spēlēm dažādās nominācijās, kas tad arī noteiks uzvarētājus sestdienas pasākumā. Tā ka, ja sestdienas vakarā vēlaties redzēt uzvaram savus favorītus, jādodas un jābalso. Balvas tiks pasniegtas 28 dažādās nominācijās, tai skaitā gada neatkarīgā spēle, gada izstrādātājs, labākais balss ieskaņojums, gada labākās spēles pa žanriem un protams arī gada labākā spēle kopumā.

Pateicoties veselīgajam video spēļu gadam, nominācijas šogad ir diezgan sīvas un lielākajā daļā no tām ir grūti paredzēt līderus. Lai gan varētu likties, ka Modern Warfare 2 varētu paņemt lielāko daļu balvu, tiešraidē redzamie anonīmie balsošanas rezultāti visbiežāk attēlo citu spēļu nosaukumus. Gada labākās spēles nominācijai vien jau ir izvirzīti visai sīvi konkurenti – Modern Warfare 2, Batman: Arkham Alysum, Left 4 Dead 2, Uncharted 2 un Assassin`s Creed II.

Taču kamēr pats šovs vēl nav sācies, turpat varat aplūkot jaunākās spēļu prezentācijas, kas unikāli tiek veiktas pateicoties šim notikumam. Vairākas lielas spēļu kompānijas izplatīs jaunu, iepriekš neredzētu informāciju par saviem jaunākajiem produktiem, tieši šajā lapā, tuvākajās dienās pirms balvu pasniegšanas ceremonijas.

Raksts pārpublicēts no speeles.com


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: