Need For Speed atgriežas ar trim spēlēm vienlaicīgi
Publicēts 23. februārī, 2009.
Vēl pavisam nesen rakstiju, ka pēc sliktajām ziņām, EA tomēr ir saņemuši sevi rokās un turpina Need For Speed seriālu ar profesionālo autosacīkšu spēli NFS Shift, kas ambiciozi centīsies iekarot auto simulatoru lauciņu. Pavisam nesen cilvēkos nonākusi informācija par vēl divām Need For Speed spēlēm, kas arī solās iznākt šogad.


worldonline_brandrelease_jan23
Otra NFS ir Need For Speed World Online. Kā var noprast jau pēc nosaukuma, šī spēle solās būt daudzspēlētāju. Vēl jo vairāk, pēc pasen izdotā un ātri noslēgtā Motor City online, šī būs EA atgriešanās MMORG lauciņā, taču šoreiz spēle būšot bez maksas. Nav vēl īsti skaidrs, kas EA ir aiz ādas, no absolūta naudas rausēja tik strauji pievēršoties labdarībai, jo spēlē būs vesela rinda reālo mašīnu, detaļu un tā tālāk, kas prasa licences no attiecīgajiem ražotājiem.

Lai vai kā, šai spēlei ir jau zināmi pāris mīnusi. Pirmkārt, to izstrādās EA Black Box, kas pie mums nogādāja trīs sliktākās spēles seriāla vēsturē. Otrkārt visupirms tā tiks izdota tālajos austrumos un tikai 2009/10 gada ziemā Z-Amerikā. Par Eiropu ziņas diemžēl pašlaik nav vispār. Šķiet, ka šī pārveidotā Carbon versija visus spēkus koncentrēs uz Āzijas tirgu, kur kā zināms, lielākā daļa MMO spēļu ir bezmaksas. Ir pieejama jau mājaslapa, vienīgi grūti izlasāma, jo Google Translate nedarbojas uz flashiem.

Patreiz ir izplatīts viens ekrānšāviņš un daži automašīnu modeļu attēli, kas tik skaļi nemaz nerunā, jo atšķirībā no brāļa - Shift vai sāncenša DIRT2, neizskatās pārlieku skaisti. Arī pieejamais treileris liecina par budžeta trūkumu. Rodas šaubas vai šis projekts maz būs īpaši lietojams. Jebkurā gadijumā, ideja par MMORG bija izcila jau tālajā 2000. ar Motor City Online, vienīgi šis tas nogāja greizi un projekts tika negaidīti ātri aizvērts. Vai tas pats notiks šoreiz? Drīz redzēsim, jo NFSWO Japānā tiks izdota jau pēc trim mēnešiem.

nfs-nitro-promoTrešā NFS spēle šogad būs Need For Speed Nitro. Šī versija tiks tendēta uz parastajiem svētdienas braucējiem, kam labāk patīk tjūnēt nekā braukt. Tajā tiks iekļauts liels skaits detaļu kā arī policija. Par šo versiju, līdzīgi kā Shift, pašlaik nav pārāk daudz informācija, jo spēle gaidāma tikai gada nogalē. Un neticiet nevienam veidotāju vārdam par to, ka spēle būs spēlējama arī autosacīkšu faniem, jo iekļaus sevī interesantas sacīkstes arī cilvēkiem ar pieredzi. Mēs jau redzējām ar Undercover kā tas notika. Pašlaik NITRO tiek solīta tikai  uz Nintendo konsolēm - Wii un DS.

EA pēc milzīgās Undercover izgāšanās ir nosolījusies izdot šogad veselas trīs, pilnīgi dažādas Need For Speed spēles, no kurām katra atšķirsies ar pilnīgu unikalitāti. Tad jau redzēsim, vai vienas sliktas spēles vietā katru gadu EA turpmāk mums atļaus iegādāties veselas trīs. Kvantitāte un kvalitāte ir grūti savienojamas lietas.

 

 Vislabāk lasīt iekš speeles.com


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: