Need For Speed atgriežas
Publicēts 19. februārī, 2009.
Lai gan pavisam nesen EA skaļi un drosmīgi paziņoja par seriāla pārtraukšanu, šķiet slepenībā viņi tomēr centās kaut ko vēl saglābt. Pirms neilga laiciņa EA paziņoja, ka vairs neizdos jaunas NFS spēles, līdz nebūs patiešam orģinālu ideju, ko un kā tad īsti taisīt. Nu vējš ir sācis negaidīti pūst pretējā virzienā.

Šķiet, ka vieni no šī laika lielākajiem izdevējiem tomēr negrasās tik vienkārši padoties un atmest ar roku seriālam, kas ir izlolots no dienām, kad Electronic Arts paši vēl taisīja spēles, ne tikai pirka mazas nelaimīgas kompānijas un izdeva to veidotos garadarbus.

shift

EA ir gluži speciāli nopludinājis internetā vienu vienīgu ekrānšāviņu ar seriāla turpinājumu, kas nosaukts par Need For Speed Shift (nejaukt ar Shit). Lūkojoties uz to ir skaidrs, ka pie spēles strādāts jau labu laiciņu, pat tad, kad tika paziņots, ka seriāls tiek noslēgts. Izskatās, ka krīzes apstākļos, EA piekopj visai negaidītus taču iedarbīgus reklāmas trikus ar nelielu fanu pūļa biedēšanu. Tagad, kad nu jau šķita, ka no NFS ir jāatvadās, tiek dota vēl viena iespēja un spēja novērtēt Need For Speed vērtību.

Diemžēl pašlaik vēl nav daudz officiāli apstiprināta informācija par spēli, taču spekulācijas ir aptuveni sekojošas:

Kā spēles izstrādātāji ir nolīgti -  Slightly Mad Studios, kas zem sava iepriekšējā nosaukuma palīdzēja strādāt pie tādiem projektiem kā GTR2 un GT Legends. Tā pat klīst runas, ka ar šo spēli EA centīsies vēl jo vairāk aizbēgt no Arkādes tipa un pievienoties simulācijas lauciņam. Kā zināms iepriekšējie, šada veida centieni - Pro Street - bija visai pamatīga izgāšanās. Tā pat ir redzams, ka šoreiz atkal būs iespēja lūkoties uz sacensībām no vadītāja vietas, papildus tam tiks veidoti īpaši effekti - īpašs HUD, kas reaģēs uz piespiedējspēka iedarbību uz auto vadītāju. 

Vai ideju aizņemšanās no daudz veiksmīgākā - Grid - palīdzēs pusbeigtajam seriālam atgriezties žanra augšgalā, to rādīs laiks, taču pēc pieredzes ir zināms, ka EA no savām kļūdām mācās ļoti lēni. Varbūt beidzot?

 

Vislabāk lasīt iekš speeles.com


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: