Bezmaksas F.E.A.R.
Publicēts 20. februārī, 2009.
Pavisam nesen, šomēness pasaulē nāca šausmu trillera F.E.A.R otrā daļa. Neskatoties uz to, Monolith nespēj tomēr tik viegli aizmirst savu pirmo seriāla veikumu, kas kā zināms bija ļoti labs. Pirmā F.E.A.R popularitātes laikā spēles fani galvenokārt koncentrējās uz spīdošo vienspēlētāja režīmu (Single player), tapēc tā daudzspēlētāju režims (Multiplayer) tika nepelnīti nogrūzts otrajā plānā un aizmirsts. Monolith cenšas šo situāciju mainīt, atdodot F.E.A.R multiplayer versiju pilnīgi bez maksas visiem gribētājiem.

fear-combat-1Šo projektu veidotāji nosauca par  F.E.A.R Combat. Lai gan tehniski un spēlējamības ziņa pilnīgi nekas nav mainījies no parastās versijas multiplayer režīma. Protams nosaukumam multiplayer režīmā nav lielas nozīmes, jo spēles process no šausmu trillera pārtop par vienkāršu daudzspēlētāju FPS.

No F.E.A.R. atdalīts daudzspēlētāju režīms, kā pastāvīga spēle neizceļas ne ar ko specifisku vai īpašu, kas spētu piesaistīt jaunas sejas. Vairāk tā ir domāta seriāla faniem. Taču tā arī nav īsti skaidrs, kam spēle visvairāk noderētu, jo spēles faniem jau noteikti pieder orģinālās versijas kopijas, kurā arī ir iekļauts multiplayer. Tad nu, ja gadījumā meklējat kādu jaunu FPS multiplayer`am, un neesat iepriekš mēģinājuši F.E.A.R. - šī varētu būt laba iespēja.

Pie plusiem varētu pieskaitīt nedaudz papildināto speles saturu, iespēju dalīties ar paštaisītām kartēm un iespēju saspēlēt ar orģinālās spēles īpašniekiem uz vieniem un tiem pašiem serveriem. 

920744_20051005_screen001F.E.A.R. šajā ziņa ir salīdzinoši strauja, ieroču precizitāte nav pati labākā, tā pat to stiprums, izņemot atsevišķus superieročus. Ņemot vērā spēles dzinēju, tas pat ļoti atgādina savus senčus - Doom un Quake - šajā ziņā.

Nav vairs nekādu $9 vai $19 nocenojumu, bet gan jebkuršs interesents var iegriezties  F.E.A.R Combat mājaslapā  un lejupielādēt spēles pilno versiju pilnīgi bez maksas, kā arī saņemt bezmaksas cd-key.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: